Onze rol in de maatschappij

IN DIT DEEL:
  Helping Realize Life’s Potential, dat is het motto waar we ons elke dag opnieuw voor inzetten, wereldwijd, door schoon water te bieden, het wetenschappelijk onderzoek vooruit te helpen en de volksgezondheid en productveiligheid te verbeteren. Elke dag opnieuw dragen we bij aan een betere levenskwaliteit over de hele wereld. 

  Danaher stelt zich op als een verantwoorde organisatie, een principe dat al tientallen jaren lang in onze bedrijfscultuur en bedrijfsvoering verweven zit. We zijn trots op onze reputatie als maatschappelijk betrokken bedrijf.

  Duurzaamheid is voor ons geen loze slogan. Het maakt deel uit van ons DNA. Onze innovaties verbeteren de kwaliteit van het leven op een betekenisvolle manier. Onze bedrijven houden zich over de hele wereld bezig met onderzoek dat levens redt, dat de veiligheid en gezondheid verbetert en dat verantwoord omgaan met het milieu onder de aandacht brengt. Lokaal zetten onze medewerkers zich in voor doelen en organisaties die een verschil maken in de gemeenschap waarin ze werken en leven.

  Houd rekening met het volgende om ervoor te zorgen dat onze duurzaamheidsinspanningen blijven aansluiten op onze normen op het gebied van ethiek en integriteit.

  • Verleen geen directe of indirecte bijdragen namens het Bedrijf als u daar niet specifiek toestemming voor hebt gekregen.  
  • Als u vrijwilligerswerk doet, let er dan op dat u dat doet als privépersoon, tenzij het werk is goedgekeurd of wordt gesponsord door het Bedrijf.
  • Het is niet toegestaan om klanten, partners of andere medewerkers te vragen naar steun voor uw favoriete goede doelen of liefdadigheid. 

  Meer informatie over ons beleid