Een boodschap van Rainer M. Blair

Danaher Corporation blijft groeien. Als toonaangevend innoverend technisch-wetenschappelijk bedrijf proberen wij de diverse behoeften van al onze stakeholders – medewerkers, klanten, toeleveranciers, aandeelhouders en de bredere gemeenschap – zo goed mogelijk in te vullen. Maar ongeacht onze groei, één ding dat nooit zal veranderen is ons commitment om bij alles wat we doen de hoogste ethische normen na te leven.

Dit commitment ligt vervat in ons gemeenschappelijk doel en onze kernwaarden. Door samen te werken, te innoveren en goed naar onze klanten te luisteren kunnen we geweldige dingen bereiken en een positief verschil maken, wereldwijd.

Onze nieuwe Gedragscode bepaalt de normen die we naleven tijdens onze activiteiten. In de Gedragscode komen diverse onderwerpen aan bod, van het gebruik van onze middelen en het al dan niet aannemen van geschenken tot belangenverstrengeling en gegevensbescherming. Ook cybersecurity komt aan bod, en hoe we ons idee van diversiteit op de werkvloer, zonder intimidatie en discriminatie, vormgeven. De gedragscode geldt voor alle medewerkers en stelt duidelijke verwachtingen: onze normen dienen te worden nageleefd bij alles wat we doen, los van elke druk die wordt uitgeoefend.

Medewerkers met een leidinggevende functie bij Danaher hebben een voorbeeldfunctie. Het is hun taak om ervoor te zorgen dat andere medewerkers weten hoe ze de normen kunnen naleven.

De hele Danaher-organisatie bestaat uit fantastische medewerkers. We vertrouwen erop dat iedereen zijn of haar gezond verstand gebruikt. Twijfelt u, vraag dan om hulp.

Wij willen iedereen bedanken voor alles wat u doet voor ons gemeenschappelijk doel – Helping Realize Life’s Potential.

Rainer M. Blair
President and Chief Executive Officer
Danaher Corporation