Yhteisön osallistaminen

TÄSSÄ OSIOSSA:
  Me autamme elämän mahdollisuuksien toteutumisessa globaalisti tuottamalla puhdasta vettä, edistämällä tieteellistä tutkimusta ja ihmisten terveyttä sekä huolehtimalla tuotteiden turvallisuudesta. Joka päivä autamme elämän laadun parantamisessa eri puolilla maailmaa.

  Danaherin yrityskulttuuriin ja liiketoimintaan on jo vuosikymmeniä kuulunut vastuullisuus, ja se on syvään juurtunut osa meitä. Olemme ylpeitä hyvän yrityskansalaisen ja naapurin maineestamme.

  Kestävä kehitys ei ole meille vain iskulause. Se on keskeinen osa sitä, keitä olemme ja mitä teemme. Innovaatiomme parantavat elämänlaatua mielekkäillä tavoilla. Ympäri maailmaa yrityksemme edistävät tutkimusta, jolla pelastetaan elämiä, parantavat terveyttä ja turvallisuutta sekä edistävät ympäristönsuojelua. Kollegamme ovat aktiivisesti mukana työ- ja asuinpaikkojensa elämää parantavissa paikallisissa yhdistyksissä ja organisaatioissa.

  Varmistamme, että kestävyyden pyrkimyksemme ovat linjassa eettisyyteen ja rehellisyyteen tekemämme sitoumuksen kanssa. Muista siis seuraavat seikat: 

  • Älä tee mitään suoraa tai välillistä lahjoitusta yrityksen puolesta, ellei sinulla ole toimivaltaa tehdä niin.  
  • Jos avustat hyväntekeväisyysorganisaatiota vapaaehtoisesti, muista, että osallistut yksityishenkilönä, ellei yritys ole hyväksynyt tai sponsoroinut toimintaasi.
  • Asiakkaan, liikekumppanien tai muiden kollegoiden pyytäminen tai painostaminen suosikkikohteesi tukemiseksi ei ole sallittua.

  Lisätietoja eri politiikoistamme