Terveys ja turvallisuus

TÄSSÄ OSIOSSA:

  Olemme sitoutuneet tarjoamaan terveellisen ja turvallisen työpaikan kollegoillemme ja muille tiloissamme vieraileville. Sitoutuminen terveyteen ja turvallisuuteen on jokaisen tehtävä. Pidä huolta toisista ja tee yhteistyötä varmistaaksesi, että toimintamme on turvallista. Muista ”Stop, Think and Speak Up” -periaatteemme, kun joku huolestuttaa tai olet epävarma mahdollisista vaaroista työalueellasi.

  • Auta pitämään työpaikka turvallisena: ennakoi ja estä työpaikan vammat etukäteen riippumatta siitä, työskenteletkö Danaherin laitoksessa vai kentällä.

  • Tunne työsi kannalta tärkeät turvallisuus- ja hätämenettelyt.

  • Älä koskaan ohita turvallisuuden tai työturvallisuuden laitteita tai prosesseja.

  • Tutustu OpCo:n ajo- ja matkustusohjeisiin, ja noudata niitä ajaessasi tai matkustaessasi yrityksen asialla.

  • Varmista, että alkoholi tai lääkkeet (resepti- tai käsikauppalääkkeet) eivät heikennä suoritustasi Danaherin liiketoiminnassa toimiessasi. Alkoholijuomien nauttiminen yrityksen sponsoroimissa tapahtumissa on sallittua vain kohtuullisen kulutuksen rajoissa.

  • Auta alihankkijoita, asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneitamme ymmärtämään ja noudattamaan turvallisuusohjeitamme.

  Jos loukkaannut työpaikalla vaikka vain vähäisesti, ilmoita esimiehellesi. Älä oleta, että joku muu on ilmoittanut asiasta.

  Työpaikan väkivalta

  Minkäänlainen väkivalta ei kuulu Danaheriin. Emme salli:

  • Muiden uhkaamista tai pelottelua missään tilanteessa fyysisesti tai suullisesti mistään syystä.

  • Vandalismia, tuhopolttoa tai muuta rikollista toimintaa.

  • Aseet ovat kiellettyjä Danaherin tiloissa, paitsi yrityksen erikseen määrittämällä tavalla ja sovellettavan lain puitteissa.

  Vastauksia tavallisiin kysymyksiin

  Olen huomannut alueellani käytäntöjä, jotka eivät vaikuta turvallisilta. Kenelle voin ilmoittaa asiasta? Olen uusi talossa, enkä halua aiheuttaa ongelmia.

  Keskustele esimiehesi kanssa tai ilmoita huolenaiheesi OpCo:n työterveyspäällikölle. Käytännöille voi olla hyvät syyt, mutta on tärkeää muistaa, että huolenaiheen ilmaiseminen Danaherissä ei ole ongelmien aiheuttamista, vaan vastuullisuutta. Jos huoli ei ratkea esimiehelle ilmoittamalla, käytä Speak Up! -palvelua tai käytä jotain muuta säännöissä olevista resursseista.

  Kollegani on ehkä huumeiden vaikutuksen alaisena. Olen huolissani siitä, että hän saattaa aiheuttaa turvallisuusongelman ja vahingoittaa itseään tai muita. Mitä teen?

  Huolenaiheesi on oikea. Jos epäilet turvallisuusriskiä, ota välittömästi yhteyttä esimieheesi. Jokainen työntekijä, joka on alkoholin tai minkä tahansa laillisen tai laittoman aineen vaikutuksen alla, voi olla turvallisuusriski. Ongelman ratkaisemiseksi on ryhdyttävä toimiin heti.

  Lisätietoja eri politiikoistamme