Fair Konkurrence

I DETTE AFSNIT:

  Vi tror på fair, fri og åben konkurrence. Vi får vores konkurrencefordele gennem vores produktkvalitet frem for gennem uetisk og ulovlig forretningspraksis.

  Hvert eneste land, som vi opererer i, har love som styrer relationer med konkurrenter, leverandører, distributører og kunder. Selvom lovkravene varierer, så har lovene omkring fair konkurrence (også kaldet antitrust-, monopol- eller konkurrencelove) generelt samme mål — at sikre at markeder opererer effektivt ved at sørge for konkurrencedygtige priser, kundernes frie valg og innovation.

  Branchemøder

  Møder i branche- og handelsforeninger har berettigede og værdige formål. Men disse møder indebærer også en risiko, fordi de bringer konkurrenter sammen, som kan diskutere sager, der skaber gensidig bekymring og derved måske overskride grænser for, hvad der er tilladt. Bemærkninger omkring upassende emner, selv ment som en spøg, såsom marketing- eller prisstrategier, kan mistolkes og gengives fejlagtigt.

  Hvis samtalen på nogen måde tager drejning i retning af at undgå konkurrence, så bør du omgående nægte at diskutere sagen, forlade samtalen med det samme og rapportere hændelsen til juraafdelingen.

  • Tal aldrig om og send aldrig signaler til vores konkurrenter om nogen forhold af vores priser, salg, mængder, kunder eller områder. Dette gælder for selv afslappede samtaler.
  • Diskutér ikke boykot af kunder, leverandører eller konkurrenter.
  • Indgå ikke aftaler med en konkurrent om koordination af bud og aftal ikke med en kunde eller konkurrent at undgå forretning med andre firmaer.
  • Rådfør dig med juraafdelingen hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer om overtrædelser af konkurrencelove. 

  Få mere at vide om vores relevante politikker