Samfundsinvolvering

I DETTE AFSNIT:
  At Hjælpe med at udnytte livets potentiale er hvad vi gør hver dag, på global skala ... vi sikrer rent vand, fremmer forskning og personlig sundhed og sørger for produktsikkerhed. Hver dag hjælper vi med at forbedre livskvaliteten verden rundt.

  Det er dybt indgroet i Danahers kultur og forretning at være en ansvarlig virksomhed, og det har det været i årtier. Vi er stolte af at have ry for godt medborgerskab som virksomhed og for godt naboskab.

  Bæredygtighed er ikke bare noget, vi siger, eller et slogan i vores øjne. Det er centralt for, hvem vi er, og hvad vi gør. Vores innovationer forbedrer livskvaliteten på måder, der skaber mening. Verden over fremmer vores virksomheder livreddende forskning, forbedrer sundhed og sikkerhed og fremmer miljøansvarlighed. På lokalt plan er vores medarbejdere aktive i sager og organisationer, der gør en forskel i lokalsamfundene, hvor de arbejder og lever.

  For at sikre at vores indsats for bæredygtighed er i tråd med vores engagement i etisk standard og integritet så vær opmærksom på følgende:

  • Giv ikke direkte eller indirekte bidrag på Firmaets vegne medmindre du har fået beføjelser til at gøre det.  
  • Hvis du arbejder frivilligt for velgørenhedsorganisationer så skal du sikre, at du deltager som privat borger, medmindre aktiviteten er godkendt eller støttet af Firmaet.
  • Det er ikke tilladt at anmode eller presse kunder, forretningspartnere eller andre medarbejdere til at støtte velgørenhedsorganisationer eller sager, som du kan lide.

  Få mere at vide om vores relevante politikker