Fair Handling og Relationer med Leverandører

I DETTE AFSNIT:
  At opfylde og overgå vores kunders forventninger begynder med at lytte. At lytte til kundens stemme er nøglen til at forstå hans eller hendes behov og levere den bedste kvalitet.

  Vores leverandører og samarbejdspartnere leverer vigtige bidrag til vores succes. Hvis vi skal skabe et miljø, som motiverer dem til at fortsætte samarbejdet med os, så skal de have tillid til, at de bliver behandlet på en etisk og retslig korrekt måde. Derfor skal vi aldrig drage unfair fordel af nogen gennem manipulation, fortielser, misbrug af fortrolige oplysninger, usand gengivelse af fakta eller andre unfair forretningsmetoder.

  • Foretag indkøb og valg af forretningspartnere på grundlag af behov, service, betingelser og andre relevante forhold. Træf forhandlerrelaterede beslutninger i Danahers bedste interesser, ikke for personlig vinding eller for at hjælpe familiemedlemmer.

  • Beskyt vores fortrolige informationer, informationer om vores ejendom og forretningshemmeligheder, om påkrævet med en aftale om tavshedspligt. Derudover bør alle fortrolige informationer og personlige data, som en leverandør afgiver til Danaher, beskyttes.

  • Vær på udkig efter tegn på, at vores forretningspartnere overtræder relevante love og regulativer; dette omfatter bestikkelse og korruption, samt miljø-, arbejdsmiljø, menneskerettigheds- og sikkerhedslove. Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende en leverandørs handlinger, så diskutér det med din leder.

  Vi samarbejder kun med leverandører, der overholder relevante lovmæssige krav og lever op til vores standarder for eksempelvis menneskerettigheder, arbejde, miljø, sundhed og sikkerhed. Vores forventninger til vores leverandører er fremsat i Danahers Adfærdskodeks for Leverandør.

  Spørgsmål og svar

  En repræsentant for en af vores leverandører påstår, at de kan hjælpe os vedrørende en kontrakt med en kunde. Jeg tror, at de planlægger et overdådigt rejse- og underholdningsarrangement for en af kundens øverste ledere. Skal jeg gøre noget ved dette?

  Ja. Vi vinder aldrig kontrakter på måder, der er upassende og måske endda involverer bestikkelse. Vi må revidere vores forhold til leverandøren for at sikre, at den pågældende persons handlinger ikke er repræsentative for leverandørens metoder. Derudover må vi omgående fortælle kunden, at denne leverandør ikke handlede på vores vegne. Du skal omgående tage sagen op med juraafdelingen.

  Få mere at vide: 
  Adfærdskodeks for Leverandører hos Danaher 
  Politik om Anti-korruption hos Danaher