Ekstern Kommunikation

I DETTE AFSNIT:

    Danaher stræber efter at stille klar og præcis information til rådighed for medierne, finansanalytikere og offentligheden. Udover at opfylde vigtige lovmæssige krav så hjælper dette os til at opretholde tilliden fra vores aktionærer, potentielle investorer og myndighederne, hvilket igen styrker vores firmas omdømme. Derfor er det også vigtigt, at kun udpegede medarbejdere udtaler sig offentligt på vegne af Danaher.

    • Hvis du modtager et opkald eller en anmodning om information fra en person i medierne eller en finansanalytiker, skal du samle de relevante fakta og rådføre dig med Danahers Corporate Communications eller Danahers Investor Relations-afdeling, før du svarer.
    • Giv aldrig indtryk af at du udtaler dig på vegne af Danaher i nogen form for kommunikation, der kan blive offentliggjort, hvis ikke du har fået beføjelser til at gøre det af en leder, der kan give disse, i Danaher Corporation.
    • Få tilladelse fra Danahers Corporate Communications før du taler offentligt, skriver artikler for fagpublikationer eller indgår i anden offentlig kommunikation, hvor du taler på vegne af Danaher.

    Få mere at vide om vores relevante politikker